Koulutukset

Me autamme ymmärtämään kuinka kaikki elämän eri elementit vaikuttavat toisiinsa ja kuinka kehittämällä vuorovaikutusälyä voi saavuttaa kestävän muutoksen elämässä.

Luonnollisen vuorovaikutuksen taitoa voi hyödyntää monipuolisesti elämän eri osa-alueilla, niin työ- ja yritysmaailmassa kuin omassa henkilökohtaisessa elämässäkin.

KiDo toimii kokonaisvaltaisuutensa vuoksi erinomaisesti työelämän vuorovaikutustaitojen ja työkulttuurin kehittämisessä. Se sopii äärimmäisen hyvin myös haastaviin vuorovaikutustilanteisiin ja konfliktien hallintaan.

Meiltä saat koulutuksia, luentoja, valmennusta ja asiantuntijapalveluita.

Parempi ymmärrys
Paremmat taidot
Parempi yhteys
Luonnollisesti parempi elämä
Sinitiainen_450x300

Luonnon havainnointi koulutus
kevät 2021

Luonnon havainnoinnin koulutuksessa käymme läpi kuinka voimme avata aistimme ja kuinka opimme hyödyntämään koko henkistä kapasiteettiamme luonnossa liikkumisessa.

Valmennukset

Valmennuksemme alkavat aina tilanteen kartoituksella, jota seuraa opetusjakso jossa lisätään valmennettavan tietotaitoa. Opetusjakson jälkeen seuraa itsenäinen harjoitteluvaihe, jonka aikana olemme säännöllisesti yhteydessä valmennettavaan. Tämän jälkeen on vielä loppukartoitus, jossa valmennettavalle annetaan myös ohjeet jatkosta.