Keitä me olemme

Jarno Metso

+358 40 879 4172

jarno.metso@kido.fi

Olen viettänyt paljon aikaa luonnossa ja eläinten parissa ja myös aina halunnut oppia ymmärtämään ihmisen toimintaa sekä suhdettamme luontoon ja eläimiin. Olen myös harjoittanut Budo-lajeja ja opiskellut niiden takana olevaa filosofiaa lapsuudesta saakka. Mielestäni asioiden pitää toimia aina käytännössä. Pelkkä teoreettinen tieto ei ole koskaan riittänyt minulle.

“Asioiden pitää toimia käytännössä. Pelkkä teoreettinen tieto ei riitä.” 

Tämä elinikäinen kiinnostukseni ihmisen elämää kohtaan ja sen konkreettinen omatoiminen opiskelu, johti lopulta luonnollisen vuorovaikutussuhteen tien löytymiseen vuonna 2017. Annoin tälle tielle nimeksi KiDo – Way of Natural Relationship.

Saija Kuisma

+358 40 410 3903

saija.kuisma@kido.fi

Olen aina ollut kiinnostunut ihmismielen toiminnasta, luonnosta ja eläimistä. Kuulin KiDo:n eläintenkäsittelytaidosta opiskellessani koiriin erikoistuneeksi eläintenhoitajaksi vuonna 2016. Tutustuttuani Jarnoon ymmärsin kuitenkin pian, että kyse ei ole vain yhden aihealueen taidosta, vaan siitä, miten elämme ja kuinka vaikutamme ympäristöömme. Kiinnostus hyvää elämää kohtaan ja halu oppia ymmärtämään luonnollista vuorovaikutussuhdetta johtikin vuosien varrella kokopäiväiseen työskentelyyn KiDo:n parissa.

“Ihmiset tarvitsevat lisää tietoa ja ymmärrystä luonnollisesta vuorovaikutussuhteesta ja tasapainoisesta hyvästä elämästä.”